Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 9 mars 2010

Någon borde berätta för Wall Street Journal om de nya moderaterna

Finanstidningen Wall Street Journal skriver om Malmö och judeförföljelserna. Ingalunda ger man Sverigedemokraterna eller Skåne skulden för pogromerna utan islamister och svensk vänster.

Thomas Idergard däremot menar att det finns ett samband mellan judeförföljelserna och att Sverigedemokraterna är starka i Skåne. Precis som om det var Sverigedemokrater som judar i Malmö måste ha polisbeskydd mot!

Det hela blir extra bisarrt när man dels betänker att Sverigedemokraterna anordnat en minnesmarsch för offren för kristallnatten i Nazityskland 1938, dels har två ledande företrädare som är judar, Kent och Ted Ekeroth.

Nej, judeförföljelserna i Malmö följer ett internationellt mönster kopplat till hög muslimsk invandring från Mellanöstern och Nordafrika.

Mordbränder mot synagogor i Frankrike och beskjutning av judiska skolbarn där är inte uttryck för fransk antisemitism eller den som brukar tillskrivas Le Pen utan ses av de flesta sansade bedömare som en återspegling av just Mellanösternkonflikten.

Någon borde skriva WSJ och berätta om Thomas Idergards alternativa tolkning av judeförföljelserna i Malmö och om hans partis nominering av en islamist till femte valbar plats till riksdagen för Göteborg.

Endast internationell skandal kan få de nya moderaterna att krypa till korset (om ordstävet ursäktas).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer med innehåll som strider mot god netikett samt svensk- och EU-lag kommer inte att publiceras.

Likaledes ber jag om överseende med dröjsmål att publicera på grund av tidsbrist.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.