Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 21 augusti 2010

Ur kristen synvinkel


"I maj häktades S-kandidaten Abdo Goriya misstänkt på sannolika skäl för stämpling till människorov. Efter två veckor försattes han på fri fot, men den högre misstankegraden kvarstår och åtal väntar.

Abdo Goriya är inte dömd, men enligt TV 4 och Expressen finns telefonavlyssning som visar hur S-politikern erbjudit Syriens ambassadör att hjälpa till att få ambassadörens 18-åriga dotter ur Sverige. Flickan hade en relation med en jämnårig man och planen var att ta henne till Turkiet och därifrån vidare till Syrien för att släkten där skulle 'ta henne i örat och hitta en lämplig person åt henne'.

Men om Abdo Goriya har Ibrahim Baylan och Wanja Lundby-Wedin ingenting att säga. Han står kvar som namn nummer två, direkt efter Carin Jämtin, på Stockholmslistan. Det är uppenbart skillnad på brott och brott."


http://www.dn.se/ledare/signerat/sexkop-brott-utan-proportioner-1.1157093


Snacka om toleransrabatt eller snarare intoleransrabatt! Det är för ynkligt, det stinker. Eller hur Mona Sahlin? Hur tänker du egentligen? Hur resonerar du? Var är din trovärdighet när det gäller hedersrelaterat våld?

Så kan man inte rösta på SD av en skrupel eller annan, så borde man om man har någon heder kvar eller hjärncell eller omdöme, rösta blankt. Men av någon helt outgrundlig anledning så är det Svenska Kyrkan plus Ulf Ekman mer behagligt att man röstar på principbrytande partier som de i riksdagen framför SD. Varför?

Partier som förordar aborturism till Sverige och obedövad djurslakt i religionens namn! Som accepterar islamister som riksdagskandidater men inte invandringskritiker som förre moderate riksdagsmannen Sten Andersson.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Abortturism

http://www.tidningenbroderskap.se/index.php?page=12&ar_id=4581

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/en-sevard-dokumentar-pa-svt-i-gar-hot-eller-mojlighet

Jag trivs inte med att skriva sådana här saker, eller att känna den indignation som dessa rader väcker. Men vad göra? Jag önskar mycket var annorlunda, speciellt med avseende på politiken, och jag ber Gud att göra så att det blir så.

Tänk förr. Då fanns det mer utrymme för humanism och förståelse, men grupptryck och karriärism och hybris har skapat ett kaos, en sjudande gryta av vidrigaste hat.

Och även en köttgryta, ja, hon är en köttgryta, Moder Svea, som politiska karriärister vill samlas kring och sleva ur.

Det är som vi levde i ett inbördeskrig, och som om min själ förgiftas lika mycket som själarna under det nordamerikanska inbördeskriget, eller det spanska, eller det grekiska.

Och jag anklagar er, I skrymtare, fariséer! J'accuse.