Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 18 juli 2010

Samlad bild av tillståndet i nationen

Dilsa Demirbag-Sten Journalisten 10 juni 2010:

"Nu står vi inför realiteten att SD kan komma in i riksdagen. Några har föreslagit att vi ska 'tiga ihjäl dem'. Att bärare av det fria ordet på fullt allvar tycker att man ska tysta ner oliktänkande borde göra att det ringer varningsklockor hos de flesta journalister. Det borde aldrig vara ett publicistiskt alternativ. Alla politiska partier ska behandlas lika. Den enda gången i mitt liv jag tidigare har hört att man aktivt ska hindra oliktänkande att uttrycka sig, lämnade vi landet och flydde till Sverige.

Kanske är det så att uppmaningen om att kväva Sverigedemokraternas röst blottar vår oförmåga att hantera främlingsfientliga krafter som vi i brist på argument och kunskap väljer att tysta ner?"

http://www.journalisten.se/kronika/23730/att-tysta-sd-inget-alternativ

Att Sverige uppvisar totalitära drag bevisas av att Sveriges Television öppet engagerar sig i kampen mot Sverigedemokraterna på det mest gemena sätt: genom att försöka koppla ihop partiet med nazismen genom ett program om "högerextremism".

I programmet i vilket vi får vi möta en kille som blivit nazist och en som hoppat av nazismen framförs även en parodi på Sverigedemokraternas Blåsippans sång.

Kan partiskheten bli tydligare? Vad säger lagen om SvT:s krav på opartiskhet?

Det är märkligt att man inte går subtilare och försiktigare fram utan gör sådana här självmål.

Mer om tillståndet i nationen:

http://www.expressen.se/debatt/1.2066065/kritik-mot-danmark-hyckleri-pa-hog-niva







http://www.youtube.com/watch?v=EWEmWX0unFA