Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 3 maj 2010

Ifrågasätt eliternas kompetens!

Folkmajoriteten har dresserats att lyda och lyssna sedan dagis och skolan.

Den tror på fullt allvar att ledande politiker och företagsledare har sådana kunskaper och sådan intelligens, att vanlig logik och moral inte gäller dem.

-----------.

Ett par kvinnliga studenter på Harvard Law School bråkade om en kille, som de båda vara förälskade i.

Nå. Den ene av dem hade oförsiktigt nog, när de var vänner, i ett privat email till den andra spekulerat om att orsaken till afro-amerikaners lägre genomsnittliga IQ kunde vara genetisk.

Det skulle hon inte ha gjort. Vännen eller får vi anta f.d. vännen vidarebefordrade mailet ett par år senare till skolans ledning.

Som Steve Sailer skriver så finns inget i mailet som antyder att den som skrev det till hundra procent trodde på den genetiska förklaringen, hon bara nämnde den och utvecklade den på, enligt Sailer, en nivå över genomsnittet. Hon till och med avslutade med ett skämt att om att inte använda det emot henne.

Ändå går en av Obamas gamla vänner, tillika rektor på skolan, ut i ett meddelande och beklagar det par år gamla, privata emailet.

Det hela demonstrerar hur det nya förtrycket, fascism med ett mänskligt ansikte, fungerar:

Let's be frank about what this ridiculous Harvard Law School brouhaha is all about. It's about whether you have internalized the elite class dogmas sufficiently to be allowed into the elite. The more unbelievable the dogma, the better it serves for demonstrating your class loyalty. The more you rat out others for heresy, the more you prove your fealty.

http://www.vdare.com/sailer/100502_elite_contempt.htm

Ett liknande fall från Kalmar:

http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/august/sd-politiker-utreds-for-rasism.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer med innehåll som strider mot god netikett samt svensk- och EU-lag kommer inte att publiceras.

Likaledes ber jag om överseende med dröjsmål att publicera på grund av tidsbrist.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.